Bahan-Bahan:
4 biji telur
100gm isi ayam | dihiris
1 biji tomato | dibuang biji dan dipotong dadu
1 biji bawang merah | dicincang
100gm keju parut
150gm isi jagung | direbus/kukus terlebih dahulu
50gm daun bawang | dihiris halus
Garam dan serbuk perasa secukupnya
100gm isi ayam | dihiris
1 biji tomato | dibuang biji dan dipotong dadu
1 biji bawang merah | dicincang
100gm keju parut
150gm isi jagung | direbus/kukus terlebih dahulu
50gm daun bawang | dihiris halus
Garam dan serbuk perasa secukupnya
Cara Memasak:
1. Pecahkan telur dalam mangkuk dan gaulkan bersama
kesemua bahan lain.
2. Apabila sebati, tuangkan ke dalam bekas kecil dan bakar sehingga masak.
3. Sedia dinikmati.
2. Apabila sebati, tuangkan ke dalam bekas kecil dan bakar sehingga masak.
3. Sedia dinikmati.
Sumber : Rasa/karangkraf
**Kembali ke BUKU RESEPI