Bahan-bahan:
-2/3 sudu besar butter
-secukup rasa garam,
serbuk lada hitam
Cara membuatnya:
- Rebus kentang sampai
empuk, toskan dan lenyekkan hingga agak halus
- Masukkan butter,
sedikit garam + serbuk lada hitam
- Daging kisar
- Bawang besar + bawang
putih cincang
- Serbuk lada hitam
- Sedikit tepung jagung
- Serbuk perasa + garam
Cara membuatnya:
- Agak daging dah empuk,
masukkan serbuk lada hitam dan bahan perasa + garam.
- Masukkan sedikit
tepung jagung untuk pekatkan inti, dah agak kental sikit, angkat, toskan
air/minyaknya. Ketepikan
Topping :
Topping :
Mozarella cheese parut +
sedikit daun sup / daun parsley
Cadangan bakar :
Masukkan dalam oven 180
- 12 minit untuk cairkan cheese je
**Kembali ke BUKU RESEPI